Solo Personal Training

Sporten onder begeleiding. Wel zo fijn als je nog niet bekend met oefeningen en trainingschema’s.

Personal Training: wat houdt het precies in?

Personal training houdt in dat je niet zelfstandig traint, maar wordt aangestuurd en begeleid door een ervaren trainer. Allereerst zal je samen met de personal trainer jouw realistische doelen bepalen en te bespreken. Vervolgens is een personal trainer door zijn uitgebreide ervaring en brede kennis in staat om een op maat gemaakt trainingsschema specifiek voor jou op te stellen en je vervolgens te helpen bij het behalen van de eerder gestelde doelen.

Een personal trainer helpt je niet alleen op het gebied van sport, maar kan ook uitstekend advies geven met betrekking tot voeding, leefstijl en gewoontes. Of je doel nu is om af te vallen, gespierder te worden of gewoon om fitter en gezonder te leven, personal training is een zeer effectieve wijze om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Waarom kiezen voor Personal Training?

Veel mensen zien een personal trainer als een belangrijke ‘stok achter de deur’ om hun doelen te behalen. Een personal trainer kan jou als geen ander motiveren en actief aansturen en geeft aan wat jouw verbeterpunten zijn, maar zeker ook waar jij goed in bent. Wanneer je het lastig vindt om een plan van aanpak op te stellen om jouw doel te bereiken, of wanneer je al veel pogingen hebt gedaan, maar je einddoel toch niet zelfstandig weet te behalen, is personal training een goede keuze.

Personal training is geschikt voor iedereen. Wat je doel ook is, of je jong bent of juist oud, een personal trainer is in staat om ieder individu te ondersteunen en te motiveren in het behalen van zijn of haar doelen. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je de personal training het liefst zou willen hebben, ook de inhoud van de trainingen kan helemaal worden toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

€49,50per uur

Solo Personal Training

  • Professionele coaching
  • Alle aandacht voor jou
  • Trainen in een exclusieve gym
Neem contact op