Duo Training

Duo personal training: wat houdt het precies in?

Bij duo personal training word je als tweetal begeleid tijdens het trainen. Eigenlijk is dit hetzelfde als normale personal training: samen met een personal trainer werk je naar jouw doelen toe, hierbij geeft de trainer jou tips en feedback, zowel op het gebied van de training zelf, maar ook op het gebied van voeding en leefstijl.

Het enige verschil tussen personal training en duo personal training is dat je hierbij samen met iemand anders begeleid wordt. Bijvoorbeeld samen met een goede vriend of vriendin, of samen met je partner. Je werkt bij duo personal training allebei aan je eigen doelen en krijgt hierbij gerichte aansturing van de personal trainer.

Waarom kiezen voor duo personal training?

Wat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor duo personal training? Natuurlijk zijn er de voordelen van personal training in het algemeen (begeleiding en aansturen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen). Hiernaast is er bij duo personal training ook het voordeel om samen te kunnen trainen.

Dit kan erg motiverend werken en is natuurlijk ook een stuk gezelliger. Door samen te trainen kun je het beste uit elkaar halen en elkaar stimuleren om de gestelde doelen te behalen.

Kom sporten!

Daarom kies je voor Credo Gym

  • Geen overvolle sportschool
  • Persoonlijke begeleiding
  • Persoonlijk voeding en trainingadvies
  • Schema’s op maat
  • Zowel binnen als buiten sporten

Stuur ons een bericht

    Deze site is beschermd met reCAPTCHA, het Privacy Beleid en Service Voorwaarden van Google zijn van kracht.