Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness: wat houdt het precies in?

Bij bedrijfsfitness wordt via de werkgever het sporten voor werknemers van het bedrijf bij een specifieke sportschool of trainingsfaciliteit gestimuleerd en vergoed. Door gebruik te maken van bedrijfsfitness, is het mogelijk om als werknemer tegen gereduceerd tarief of soms zelfs volledig gratis te kunnen trainen, omdat dit wordt bekostigd door de werkgever. Verder kun je als werknemer gewoon zelf bepalen wat jouw trainingsdoelen zijn en op welke wijze je jouw trainingen graag vorm zou willen geven.

Waarom kiezen voor bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is allereerst natuurlijk een aantrekkelijke keuze voor werknemers, omdat zij hierdoor tegen gereduceerd tarief of zelf volledig vergoed door de werkgever, kunnen trainen. Hiernaast is bedrijfsfitness een fijne manier om ook eens buiten werktijd contact te hebben met je collega’s (indien je hier behoefte aan hebt natuurlijk) door bijvoorbeeld samen met collega’s te trainen en gezamenlijk naar gestelde doelen toe te werken.

Verder brengt bedrijfsfitness ook voordelen met zich mee voor de werkgever. Het stimuleren van sporten bij de werknemers van het bedrijf, zal uiteindelijk zorgen voor fitte werknemers met een betere conditie. Dit kan vervolgens een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim en de algehele prestaties van de werknemers van een bedrijf.

Kom sporten!

Daarom kies je voor Credo Gym

  • Geen overvolle sportschool
  • Persoonlijke begeleiding
  • Persoonlijk voeding en trainingadvies
  • Schema’s op maat
  • Zowel binnen als buiten sporten

Stuur ons een bericht

    Deze site is beschermd met reCAPTCHA, het Privacy Beleid en Service Voorwaarden van Google zijn van kracht.